Benodigdheden
- 1kg mosselen
- 2 stengels
- citroengras
- Gember
- Olijfolie
- Rode peper
- Look
- Sjalot
- 300ml kokosmelk
- 1 lepel vissaus
- 300ml Thaise
- bouillon (sublimix)
- Koriander
- Thaise basilicum
Bereiding
- Neem 2 bricknic’s en doe er de olijfolie in.
- Glaceer de fijngesneden sjalot, look, gember en rode peper in de bricknic’s.
- Kook de Thaise bouillon samen met het citroengras en reduceer tot de helft.
- Voeg de kokosmelken vissaus erbij en reuceer terug tot de helft.
- Plaats de mosselen in de bricknic’s bij de fijngesneden groenten.
- Plaats de bricknic’s terug in de barbecue van 200°.
- Na een 2-tal minuten voeg je kokosbouillon toe en plaats ze terug een
- 5-tal minuten in de barbecue zonder de heat deflector.
- Formeer de mosselen met koriander en de Thaise basilicum juist voor het opdienen.
Smakelijk!
Delen:
Tapenade van butternut