Benodigdheden
- 1 half afgebakken brood
- Zongedroogde tomaten
- Kaviaar van 2 aubergines
- Olijfolie
- 1 courgette
- Tijm
- Rozemarijn
- 100g Gedroogde ham
- 1 scamorza (gerookte mozzarella)
- 200g gruyère kaas
Bereiding
- Snij het brood voor 3/4 in.
- Wrijf de aubergine kaviaar ertussen en plaats de zongedroogde tomaten en gevulde courgettes ertussen.
- Plaats ook de fijngesneden scamorza ertussen.
- Rits de tijm en snij de rozemarijn heel fijn en bestrooi het brood hiermee.
- Plaats het brood in de barbecue op 180° indirect voor een 8-tal minuten.
- Plaats de ham tussen de groenten en bestrooi nog met wat gruyèrekaas.
- Plaats het brood voor nog eens 4 à 5 minuten in de barbecue.
Delen:
Tapenade van butternut
Gegrilde kreeft