Iedereen is meestergriller met de Yakiniku

Wie wel eens een foodfestival heeft bezocht, kent het wel, de hele dag word je bedwelmd door heerlijke barbecuegeuren. Subtiele aroma’s van rokend hout en sappig bradend vlees. Maar dan de gemiddelde buurtbarbecue, ai-ai-ai: hoge vlammen en stinkende dikke rookpluimen, met rauw en verbrand vlees als resultaat. Dat is nu verleden tijd, want met de Yakiniku is iedereen een meestergriller!

Onze Yakiniku barbecues

€ 978,00 zonder onderstel en zijtafels
€ 1248,00 incl. onderstel & zijtafels
€ 1316,00 incl. onderstel, zijtafels, grillift & hitteschild
€ 1099,99 zonder onderstel & zijbordjes
€ 1351,00 incl. onderstel & zijtafels
€ 1499,00 incl. proset, zijtafels & onderstel
€ 2122,00 incl. onderstel & zijtafels (excl. pro set)
€ 2299,00 incl. grill, onderstel & zijtafels + proset

Yakiniku

De Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een kamado grill naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert.

Yakiniku vs de rest

  • De Yakiniku is een kamado grill gemaakt van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. De Yakiniku is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden en temperatuur schommelingen. Zelfs in de winter staat deze kamado grill voor je klaar.

  • Al het RVS dat gebruikt is voor de Yakiniku is van het type 304. Dit staal is de beste keuze als het gaat om hittebestendigheid. Kortom, deze kamado is als geen ander bestand tegen alle weersomstandigheden.

  • De schoorsteen van de Yakiniku is eveneens gemaakt van 304 RVS en roest, in tegenstelling tot de vaak voorkomende gietijzeren variant, helemaal niet. Deze schoorsteen met standaard regenhoedje is vaatwas bestendig. 

  • De as schaal van de Yakiniku bestaand uit meerdere delen, hierdoor is deze zeer hittebestendig. Ook ik de Yakiniku LARGE en XLARGE standaard voorzien van een asla en kolenmand (ook in Medium), voor het makkelijk verwijderen van as en houtskool. 

  • De meegeleverde Fiber glass afdichting is gemaakt van onbrandbaar materiaal zodat de afsluiting van de Yakiniku optimaal is. (Enkel MEDIUM, LARGE, XLARGE)

  • De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden (MEDIUM, LARGE, XLARGE). Op die manier stel je elke keer weer dezelfde luchttoevoer in en hij is voorzien van een roostertje tegen het verliezen van houtskool of vonken.

  • De Woodchipper is luchtdicht en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden. Door middel van een bajonetsluiting is de Woodchipper gemakkelijk te openen en te sluiten zonder dat de keramiek beschadigt.

De Yakiniku is gemaakt van het sterke cordieriet in combinatie met keramiek en quartz, hierop geeft Yakiniku 20 jaar garantie.

Interesse? Kom langs in onze showroom

+32 465 04 67 57
info@braainest.be

Oude Heirbaan 79, 9800 Deinze België

Openingsuren
VR 14:00 - 18:00
ZA 10:30 - 17:30

Ook open op afspraak
Maak uw afspraak via info@braainest.be

Openingsuren

VR 13:30 - 18:30
ZA 10:00 - 18:00

Ook open op afspraak

Braainest is trotse partner van

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer