Thaïse Mosselen

Benodigdheden

  • 1kg mosselen

  • 2 stengels

  • citroengras

  • Gember

  • Olijfolie

  • Rode peper 

  • Look

  • Sjalot

  • 300ml kokosmelk

  • 1 lepel vissaus

  • 300ml Thaise

  • bouillon (sublimix)

  • Koriander

  • Thaise basilicum

Bereiding

Neem 2 bricknic’s en doe er de olijfolie in.

Glaceer de fijngesneden sjalot, look, gember en rode peper in de bricknic’s.

Kook de Thaise bouillon samen met het citroengras en reduceer tot de helft.

Voeg de kokosmelken vissaus erbij en reuceer terug tot de helft.

Plaats de mosselen in de bricknic’s bij de fijngesneden groenten.

Plaats de bricknic’s terug in de barbecue van 200°.

Na een 2-tal minuten voeg je kokosbouillon toe en plaats ze terug een

5-tal minuten in de barbecue zonder de heat deflector.

Formeer de mosselen met koriander en de Thaise basilicum juist voor het opdienen.

Smakelijk


Openingsuren

VRIJ 14:30 - 18:00
ZA 10:00 - 18:00
ZO 10:00 - 13:00

Ook open op afspraak

Braainest is trotse partner van

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer