Heilbot met notenkorst

Benodigdheden

  • 4 stuks heilbot met vel (220g/stuk)

  • 300g notenmengeling 

  • 100g honing 

  • 100g graantjesmosterd 

  • Verse dragon 

  • Verse dille 

  • Verse bladpeterselie 

  • Peper en zout 

  • Zeste van 1 limoen

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten.

  • Plaats de vis met vel onderaan in een vuurvaste schotel en besprenkel met olijfolie.

  • Kruid de vis met peper en zout.

  • Plaats de mengeling van noten en de fijn geneden verse kruiden boven op de rauwe vis.

  • Breng uw Yakiniku kamado op 160°C met heat deffector.

  • Plaats de vis een 5 tal minuten in de kamado.

  • Bij gebruik van Openfire/Teppanyaki gebruik je de pod peka/Dutch oven met een weinig houtskool op het deksel.

AFWERKING:

  • Besprinkel de vis met wat olijfolie, zeste van limoen en Garneer met enkele takjes dille en dragon.

  • Bijkomende groenten

  • Gegrilde asperges, broccolini of venkel.


Openingsuren

VRIJ 14:30 - 18:00
ZA 10:00 - 18:00
ZO 10:00 - 13:00

Ook open op afspraak

Braainest is trotse partner van

Site by miramira

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer