1 kreeft (ongeveer 2 minuten kort gekookt in licht gezouten water met wat azijn)
100ml olijfolie
Rijpe trostomaten
2 teentjes look
2 sjalotten
1 stuk gember
Dragon
Basilicum
Bierlook
Peterselie
Limoen
1) Snij de kort gekookte kreeft in twee, haal de corail eruit en zet die opzij. Breek de scharen en haal het vlees er voorzichtig uit zodat het een geheel blijft.
2) Snij de tomaten in twee.
3) Snij de look sjalot en gember heel fijn.
4) Fruit alles samen in voldoende olijfolie.
5) Als alles goed is aangestoofd meng je er de corail bij. Kruid met peper en zout.
6) Voeg de zeste en het sop van limoen toe.
7) Grill de kreeften straart 1 minuut op het pantser en 1 minuut aan de andere kant.
8) Leg tijdens die 2 minuten de scharen in een pannetje met wat olie en kruid met peper en zout.
9) Voeg de fijngesneden kruiden aan de salsa en serveren.
SMAKELIJK!